Festvåningarna Nedre Slotts och Linnéträdgården

Sedan april i år så tar Hambergs catering över driften av festvåningsverksamheten i Linnéträdgården och dess orangeri.

Orangeriet tar 100 gäster och är en autentisk upplevelse av en 1700-talsmiljö i en fantastisk inramning av Linnés egen botaniska trädgård (hans hus står i ena ändan och är idag museum).

Intim men ändå ljus och spaciös. Given för bröllop men även för alla de möten och fester som vill ha en extra dimension i sitt arrangemang.

Hantverksföreningens vackra sekelskifteshus på Nedre Slottsgatan rymmer en av Uppsalas mest anrika festvåningar. Och biografen där Ingemar Bergman såg sina första filmer. Vi disponerar båda. 

Hit har vi tagit med oss den ambition och omsorg om maten och gästerna som gjort Hambergs till en av Uppsalas mest uppskattade restauranger. Ett perfekt val för alla typer av arrangemang upp till 130 personer.

 

Fest

Mingel, middag, kanske dans. Oavsett anledning. När du vill att miljön och menyn ska höja stämningen eller betona högtiden.  

Gå till festsidan

Bröllop

Så nära en bal på slottet det går att komma. Både bildlikt och bokstavligt. I det lilla intima formatet eller med hela släkten och alla vännerna samlade.

Gå till bröllopsidan

Begravning

Minnestunden är den ljusa sidan av begravningen. En stund att umgås tillsammans i en lugn miljö. Varför inte låta något som den bortgångna tyckte om sätta sin prägel på menyn? 

Gå till begravningssidan

Konferens

De som lägger sin konferens hos oss brukar ofta säga att de gör det för att frukosten, lunchen eller middagen – eller alla tre – är viktiga punkter på programmet. 

Gå till konferenssidan

Hyreskontrakt för festvåning

Ladda ner hyreskontrakt